2024 Parcourskaart UT Groningen - definitief (zonder TSH)

Ren jij mee door de Rechtbank en andere bijzondere locaties tijdens de Urban Trail Groningen?

Altijd al door Rechtbank Groningen, de Oosterpoort of de brandweerkazerne willen lopen? Tijdens de Urban Trail Groningen op zondag 7 april is dat mogelijk! Tijdens deze achtste editie lopen deelnemers over een gloednieuw parcours door locaties die niet eerder voorbij kwamen tijdens de Urban Trail Groningen. Maar liefst 18 locaties openen hun deuren voor enthousiaste hardlopers die binnen een kijkje kunnen nemen.

De Urban Trail Groningen is een aanrader voor iedere hardloopliefhebber van elk niveau. Ook voor de sportievelingen die eerder aan deze fun run hebben meegedaan is het parcours dit jaar een unieke nieuwe beleving. Het parcours neemt je mee naar de kant van de stad die tijdens eerdere edities nog nooit is bezocht. Er doen daarom ook veel nieuwe, bijzondere locaties mee, die ook voor deelnemers van voorgaande jaren de moeite waard zijn om doorheen te lopen. Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. Hardlopend door gebouwen, discotheken en nog veel meer. Er zijn heel wat hoogtepunten te vinden op de route van de Urban Trail Groningen, waaronder Rechtbank Noord-Nederland, The Social Hub en het Academiegebouw. Alle locaties op de route maken het een onvergetelijke ervaring die al het moois van Groningen laten zien.

Start en finish jij op zondag 7 april op de iconische Vismarkt? Tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en lange route. De korte route van 6 kilometer gaat door o.a. MeetLAB en het Doopsgezind Gasthuis. De lange route gaat door alle locaties op de route, waaronder Brandweerkazerne Groningen-Sontweg en Brouwerij Martinus. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.groningenurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

Ook meedoen?
Inschrijven voor de Urban Trail Groningen op zondag 7 april is nog steeds mogelijk. Kijk op www.groningenurbantrail.nl/inschrijven/ voor meer informatie.

Deel dit bericht

Meer nieuws