Inschrijven

Loop mee op zondag 7 april 2024 met de Urban Trail Groningen. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

In 2024 wordt er gewerkt aan een gloednieuw parcours zodat jij unieke plekken en verborgen pareltjes in de binnenstad kunt (her)ontdekken. Loop jij mee?

  • Tarief: €27,50

    Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

korte of lange route

Je kunt op de dag zelf bepalen of je de korte route (ongeveer 5-6 km) of de lange route (ongeveer 10-12 km) wilt lopen. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt.

De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan op de lange route.

GROEPEN

Samen met vrienden of collega’s op ontdekkingstocht? Dat is mogelijk vanaf 6 personen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. 

limited edition running shirt

Voor de Urban Trail Groningen is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Het is niet meer mogelijk een shirt te bestellen.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

bring you own cup

Graag werken we samen aan een duurzame Urban Trail Groningen. Dit houdt in dat er bij de verzorgingspost geen bekertjes met water meer klaarstaan. In plaats daarvan vragen we je zelf een drinkfles of beker mee te nemen die je op de verzorgingspost kunt bijvullen. Óf je maakt gebruik van de Urban Trail-cup!

Bestel jouw handige opbouwbare Urban Trail-cup voor €3,- tijdens het inschrijven. 

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Urban Trail Groningen en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Groningen.

david.stegenga-2023.04.02-golazo-klm.urban.trail.groningen-2484