Groepen

Wil je met je hardloopvrienden, groep of collega’s meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Vanaf 6 personen kun je je inschrijven voor het reguliere tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook inbegrepen. Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden. Wat is leuker dan samen met jouw vrienden en/of collega’s de stad ontdekken? 

Loop mee op zondag 7 april 2024 met de Urban Trail Groningen. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. Lopen jullie mee?

  • Tarief: €27,50

    Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. Er kan niet op factuur betaald worden.

Inbegrepen bij groepsinschrijving

Extra te bestellen

Korte of lange route

Je kunt op de dag zelf bepalen of je de korte route (ongeveer 5-6 km) of de lange route (ongeveer 10-12 km) wilt lopen. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt.

De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan op de lange route.

limited edition running shirt

Voor de Urban Trail Groningen is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Het is niet meer mogelijk een shirt te bestellen.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

bring your own cup

Graag werken we samen aan een duurzame Urban Trail Groningen. Dit houdt in dat er bij de verzorgingspost geen bekertjes met water meer klaarstaan. In plaats daarvan vragen we je zelf een drinkfles of beker mee te nemen die je op de verzorgingspost kunt bijvullen. Óf je maakt gebruik van de Urban Trail-cup!

Bestel jouw handige opbouwbare Urban Trail-cup voor €3,- tijdens het inschrijven. 

david.stegenga-2023.04.02-golazo-klm.urban.trail.groningen-2484