Golazo - KLM Urban Trail Groningen // 02-04-2023 // David Stegenga Fotografie

Een zonnige ontdekkingstocht door Groningen!

Op zondag 2 april stonden ruim 3000 enthousiaste deelnemers aan de start van de KLM Urban Trail Groningen. Vanaf de Euroborg startten de deelnemers hun ontdekkingstocht door de grootste stad van Noord-Nederland. Onderweg brachten de deelnemers onder andere een bezoek aan Century Autogroep en werden zij aangemoedigd door enthousiaste werknemers van Decathlon. Met de combinatie van sportiviteit, historie, architectuur en cultuur was deze bijzondere ontdekkingstocht weer een waar feest!

Dit jaar stelde maar liefst 16 locaties hun deuren open voor de deelnemers. Zo konden ze een kijkje nemen bij IKEA en Decathlon om vervolgens een dansje te wagen bij Salsa Juan Carlos. Bij studentenvereniging Albertus Magnus werden de deelnemers getrakteerd op een drankje voordat zij de route vervolgden richting de Synagoge en het Pepergasthuis.

Volgens velen was het perfect hardloopweer met een goede temperatuur en een heerlijk zonnetje. Ook dit jaar zat de sfeer er in deze stad weer goed in. Verschillende muzikanten langs het parcours droegen daar hun steentje aan bij en zorgden voor gezelligheid en extra support.

Als laatste liepen de deelnemers door het stadion van FC Groningen, de Euroborg. Een foto bij de perswand of juist de opkomst door de spelerstunnel richting het veld, ze konden zich even wanen in het leven van een voetballer. Bij de finish werden alle deelnemers enthousiast ontvangen en lag daar voor hen een welverdiende medaille klaar. Vervolgens konden deelnemers nagenieten van hun ontdekkingstocht onder het genot van drinks & bites door Picnic en een verfrissend drankje van Vitamin Well. Na de avontuurlijke tocht door Groningen werden de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen bij de finish. Bij de We Did It Wall stonden deelnemers in de rij om hun prestatie vast te leggen!

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Groningen weer een groot succes!

KALENDER 2023

De KLM Urban Trail Groningen was de derde KLM Urban Trail van 2023. Deze serie bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. De volledige kalender is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

šŸ“ø šŸŽ„ Houd de komende dagen onze Instagram en Facebook pagina in de gaten, want daar worden in de loop van de week nog veel meer mooie fotoā€™s en de officiĆ«le aftermovie geplaatst.

Deel dit bericht

Meer nieuws